Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

...

Κάτι τέτοιες μέρες είναι που δεν τις αντέχω...δεν αντέχω...ακόμα με κυνηγάει αυτό...μια μυτιά μόνο...έτσι να ξεφύγω...ή κάποιος να με σκοτώσει...τώρα...δεν καταλαβαίνω γιατί με κυνηγάει ακόμα...αφού καθάρισα...όχι ότι δεν έχει ξανασυμβεί...απλά δεν το αντέχω άλλο...όταν με παίρνει από κάτω...και δεν ξέρω γιατί σήμερα...δεν ξέρω και τι λόγος υπάρχει να συνεχίζω...

6 σχόλια:

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Θες μια μυτιά; Βγες έξω και κάνε μια μυτιά θάλασσα. Ή πιάσε ένα μωρό και κάνε μια μυτιά με τη μυρωδιά του. Ξες πόσες μυτιές υπάρχουν εκεί έξω; Απίστευτα πολλές. Δε θα στις δίξει κανένας. Καθένας μόνος του τις βρίσκει.

Αναρωτιέσε τί λόγος υπάρχει να συνεχίζεις. Ξέρω έναν. Να στον πω; Ο εαυτός σου. Με εσένα κάνε ότι ότι γουστάρεις. Τον εαυτό σου όμως κοίτα να τον προσέχις γιατί από σένα κρέμετε.

Ότι θες...σφύρα! Χαζόοοοοοοοο

φλόγα είπε...

χεχ είναι παλιές ιστορίες που δυστυχώς με κυνηγάνε μέχρι σήμερα αλλά το παλεύω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...μέχρι όπου πάει...

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Eμ το έχουν αυτό οι παλιές ιστορίες. Σε κυνηγάνε. Δύο λύσεις υπάρχουν. Ή τις αφήνεις να σε κατασπαράξουν (ξέρεις τι εννοώ) ή μόλις σε πλησιάσουν τις κάνεις μπουυυυυ τις τρομάζεις και εξαφανίζονται. Είσαι πολύ βλάκας αν νομίζεις ότι σε έχω για την πρώτη λύση. Της δεύτερης είσαι και μπορώ να στο αποδείξω ότι ώρα θες! Το μειλ μου το ξέρεις...Ζωντοβολάκι!

Ἅ λ ς είπε...

αντε πες της εσυ γιατι μονο εμενα δε μακουει..χοχοοχ

φλόγα είπε...

ase re sis!xP

Ἅ λ ς είπε...

:))

Δημοσίευση σχολίου