Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

τώρα να πω καλή χρονιά?εδώ κοντεύει να τελειώσει ο μήνας...τέσπα αφού λογικά επιβάλλεται καλή χρονιά σε όλους λοιπόν...άντε να δω που θα με βγάλει και αυτή η χρονιά...δεν ξέρω απτη μια γίνονται πολλά στη ζωή μου και τρέχουν όλα με γρήγορους ρυθμούς..απ'την άλλη υπάρχει η γνωστή στασιμότητα...δεν ξέρω τι θέλω απ'τη ζωή μου...δεν ξέρω ποια είμαι...δεν ξέρω ποιους θέλω κοντά μου...δεν ξέρω πως να φερθώ τις περισσότερες φορές...τα κάνω σκατά συνέχεια...νιώθω οτι θα σκάσω ώρες ώρες....οτι θα βγει φωτιά από μέσα μου και θα τα κάψει θα τα δυαλίσει όλα...και ίσως έτσι πρέπει να γίνει κάποια στιγμή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα...γιατί αρκετά σκατά τα έχω κάνει μέχρι τώρα και βαρέθηκα πια...τις περισσότερες φορές δεν μιλάω δεν γράφω ούτε καν εδώ δεν αδειάζω...στους άλλους λέω μλκιες η τους λέω πως δεν έχω τι να τους πω ή απλά δεν τους μιλάω...ειδικά σε αυτούς που θα με καταλάβουν με τη μια...και συγνώμη γιαυτό...το παίζω χαρούμενη όπως πάντα...θέλω τόσα να ω και ποτέ δεν λέω τίποτα..χρειάζομαι βοήθεια αλλά δεν υπάρχει λόγος να τη ζητήσω...γιατί στο τέλος δεν θα τη δεχτώ και θα τα κάνω πάλι σκατά...βαρέθηκα να κλαίγομαι...ώρα να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα μόνη μου...όπως έκανα παλιά...γιατί ξαναθυμήθηκα πως είναι η μοναξιά μέσα στους άλλους...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το να ζητάς και να δέχεσαι βοήθεια από ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν είναι κακό πάντως!!Ίσως θα έπρεπε να δέχεσαι τη βοηθεια από ανθρώπους που αξίζουν!!

Καλή χρονιά σου έυχομαι πάντως,αν και ομολογουμένως λιγααααακι καθυστερημένη!!ΧΑΧΑ!!

Α και καλή εξεταστική όποτε και αν αρχίζετε!!ΧΑΧΑ!!

φλόγα είπε...

xaxax thnx pl nikolakhhh!xD
t kns ec?3ekinises e3etastikh?egw 1 flevarh...

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα,τίποτα!!ΧΑΧΑ!!

Σήμερα γράφω πρώτο μάθημα!!Άντε να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε!!ΧΑΧΑΧΑ!!

OrUaMeLaNi είπε...

Πολύ όμορφα τοποθετημένες σκέψεις... Τις τελευταίες κράτα τες οδηγό για πάντα στη ζωή σου. Πρέπει να μπορείς να είσαι μόνη πριν να μπορέσεις να είσαι με παρέα. Και αν κάποια στιγμή σταματήσεις να μπορείς τον εαυτό σου, δε θα αργήσουν πολύ και όλοι οι άλλοι να σταματήσουν να σε αντέχουν... Να είσαι καλά!

φλόγα είπε...

kalh epituxia nikolakh!xD

φλόγα είπε...

OrUaMeLaNi:xax dikio exeis...dn nmzw n me antexoun k polloi pleon...ase p exw dualisei polles sxeseis m polla atoma filikes k erwtikes p noiazontan pragmatika g mena...dn anoigomai sautous p akm uparxoun sth zwh m k katalhgw n tous plhgwnw olous...afou skeftomai oti dn eimai g n eimai mazi m an8rwpous...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ εκ των υστέρων!!ΧΑΧΑΧΑ!!

Πάνε για τα επόμενα!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩΩ!!ΧΑΧΑ!!

ginger είπε...

Γειά σου Φλόγα!:)

Καλώς με βρήκες στο "σπίτι" σου !

Πολύ όμορφες αναρτήσεις, με τον δικό τους τρόπο!:)

Τις καληνύχτες μου, ginger

φλόγα είπε...

heyy ginger!
kalwshr8es loipon!xDDDDD

Ανώνυμος είπε...

Μ' αρέσουν οι σκέψεις σου,ορισμένες φορές με ποιάνω άθελα μου να σκέφτομαι κι εγώ σαν εσένα.
Αυτό το "μόνη σου" κράτα το,θα σου χρησιμεύσει,να το θυμάσαι.Και να μην κλαίγεσαι μην το κάνεις,δείχνει την αδυναμία σου,βρες τη δύναμη που βαθιά έχεις και αντιμετώπισε το κάθε πρόβλημα που θα βρεθεί στο δρόμο σου!
να έχεις μια όμορφη μέρα*!

φλόγα είπε...

thnx..dn klaigomai allwste monh mou hmoun panta sthn ousia...apla pernousan apo dipla mou perastikoi..k ton teleutaio xrono exw prospa8hsei pl g n kataferw n mhn eimai monh mou..alla tlk katafera to anti8eto...

φλόγα είπε...

dn klaigomai akrivws*

Ανώνυμος είπε...

Φλόγα θα μας κάααααααααααααψεις!!ΧΑΧΑΧΑ!!Έλα θα τα καταφέρεις!!ΧΑΧΑ!!Δεν είσαι μόνη!!Πάντα θα υπάρχει κάπου ένας φίλος να σε ακουσει!!

Δεν κλαίγεσαι,καίγεσαι αφού είσαι φλόγα!!χαχαχα!!

ΥΓ:Συγγνώμη για την παρέμβαση(πόσο μ αρέσει αυτηηηηη η λέξηηη!!ΧΑΧΑ!!)αλλά το τραβούσε άγρια ο οργανισμός σου!!ΧΑΧΑ!!Δεν άντεξα στην πρόκληση(φαντασου τον Ντένις τον Τρομερό αφού έχει κάνει ζημιά!!ΧΑΧΑ!!)

φλόγα είπε...

xaxaxax eisai 8eoooooos....xDDD
ntenis...xPPPPP
k n s pw k kati giauto grafw gt panta 8a uparxei kapoios kapou kapote estw k otan 8a exw apomakrun8ei apo olous p 8a m akouei k 8a m ktlvnei...:)

Ανώνυμος είπε...

Είμαι απλά ενας άνθρωπος σαν και εσάς!!Απλά με λίγες παραπάνω ιδιότητες όπως το να με προσκυνάτε,να μου αποδίδετε τα λεφτά σας και τις ψυχές σας,και να κάνετε ότι σας λεω!!Κάτα τα άλλα είμαστε όλοι κοινοί θνητοί!!ΧΑΧΑ!!!

Δεν ήμουν εγώ όμως να ξέρεις!!!ΧΑΧΑ!!Ο Ντέννις το έκανε!!ΧΑΧΑ!!

Εγώ θα είμαι πάντα ένας που θα διαβάζει ότι γράφει και ενιοτε στο μέλλον να ακούει που και που αν τύχει!!

φλόγα είπε...

a re cccc...xDDD kerkura eipame eisai e?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Κέρκυρα είμαι!!Η Κέρκυρα δεν ξέρω για πόσο θα είναι εδώ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Δεν είναι κοπέλα για να τα φτιάξεις!!ΧΑΧΑ!!Πολύ μουρλή!!Με ξεπερνάει και μένα!!ΧΑΧΑ!!Θα την χωρισω δεν πάει!!ΧΑΧΑ!!

φλόγα είπε...

xaxaxax poulaki m ase to nhsaki to ermo hsuxo!ti sou ftaiei?:P

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήρεμο το αφήνω,αυτό δε με αφήνει!!Εδώ οι τρελοί(όοοοοχι εγώ εν προκειμένω!!ΧΑΧΑΧΑ!)κυκλοφορούν ελευθεροι!!Έχω να σου λέω περιστατικά μέσα στο αμφιθεατρο ουυυυ!!ΧΑΧΑ!!Δε φταίω που πάσχουν εδώ πέρα!!ΧΑΧΑ!!

Δημοσίευση σχολίου