Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλω το ψέμα μου πίσω...

καταλαβαίνεις?μάλλον όχι...να σου εξηγήσω λοιπόν...θέλω πίσω το ψέμα μου...εκείνο το ψέμα που με κρατούσε στη ζωή...ίσως τελικά και να μου την αφαιρούσε...μα εγώ το θέλω πίσω...και δεν με νοιάζει τίποτα...το χρειάζομαι...το έχω ανάγκη...δεν μπορώ άλλο χωρίς το ψέμα μου...δεν σου ζητάω να μου φτιάξεις μια αλήθεια...δεν θα σου ζητούσα ποτέ κάτι τόσο μεγάλο...δεν σε βάζω στον κόπο...δεν με νοιάζει...δώσε μου πίσω το ψέμα μου και ας πέθανω...τώρα το βρήκα...το κατάλαβα...τους ανθρώπους τους κάνει ευτυχισμένους η αλήθεια...εμένα η αλήθεια με σκοτώνει όμως...θα μπορούσα να περιγράψω την εικόνα που έχω στο μυαλό μου...μα θα με πεις psycho...και παίζει να είμαι κιόλας...που λες δεν αντέχω την αλήθεια...δεν την αντέχω ρε...ενώ εκείνο το ψέμα μπορεί να με λυτρώσει και το ξέρεις...πάντα ζούσα με τα παραμύθια...με αθώα παραμυθάκια όσο ήμουν μικρή...μεγαλώνοντας ανακάλυψα άλλα πιο ισχυρά παραμύθια...και ψέμματα...τα θέλω πίσω λοιπόν...θέλω πίσω εκείνο το ψέμα που μου έδωσε ζωή...εκείνο το ψέμα που μου έδινε δύναμη...η πραγματικότητα δεν με αντέχει ούτε και γω αυτήν...θέλω πίσω και τις αυταπάτες μου...σε παρακαλώ...έστω για λίγες ώρες και ας πεθάνω μετά...άλλωστε δεν έχω στόχο τώρα πια...δεν είμαι χρήσιμη ούτε άχρηστη για κανέναν...όχι ότι ήμουν και ποτέ...θυμάσαι τι σου είχα πει τότε?τώρα τελείωσε...και αν δεν μου φέρεις το ψέμα μου πίσω δεν μπορώ να προχωρήσω...είδες τι loser είμαι?παρακάλαω για ένα ψέμα...ούτε ένα ψέμα δεν είμαι ικανή να συγκρατήσω...

1 σχόλιο:

Ἅ λ ς είπε...

χμ... μικρη... εισαι αξια για μια γλυκια αληθεια μα και για ενα ομορφο παραμυθι! Δεν ειναι κακα τα παραμυθια, αλλιως ποιος θα τα διαβαζε στα παιδια??

μερικες φορες ειναι ωραιο να μας φτιαχνουν οι αλλοι παραμυθια, μα δε θα ηταν καλυτερα να τα φτιαχνουμε εμεις? με δικους ηρωες και δικα μας γεγονοτα?
δεν ειναι δυσκολο....θα δεις...

ΥΓ: εισαι πιο χρησιμη απο ο,τι φανταζεσαι..

Δημοσίευση σχολίου